Technici met ervaring

Uw apparaat is onze zorg

Tegenwoordig is elk bedrijf online te vinden en wordt er volop gebruik gemaakt van smartphones, tablets en computers. Wij begrijpen heel goed dat uw apparaat onmisbaar is voor uw business. Of dit nu een smartphone, tablet of laptop is, wij zullen er voor zorgen dat u uw apparaat zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.

Dagelijks repareren wij tientallen apparaten, zoals: smartphones, tablets, laptops, PC’s en smartwatches. Waar veel reparatiebedrijven stoppen bij de populaire merken zoals Apple en Samsung, gaat Mobile Fashion City veel verder. Wij repareren ook voor de minder populaire merken zoals Huawei, OnePlus, Xiaomi, HTC en meer!

Image9

Verschillende soorten reparaties

Van scherm tot aan het moederbord

Naast de standaard reparaties zoals scherm en batterij vervanging, verrichten wij bij Mobile Fashion City ook complexere reparaties voor uw apparaat. Onze ervaren technici gebruiken apparatuur van hoogwaardige kwaliteit waarmee microscopische reparaties ook uitgevoerd kunnen worden.

Heeft uw apparaat een onbekend probleem, gaat deze niet aan of werkt de audio niet meer? Of werkt uw apparaat niet meer optimaal nadat u hem elders gerepareerd heeft? Wij kunnen dit allemaal voor u uitlezen en in orde maken. Mocht ons dit niet lukken, betaald u niets.

Bespaar kosten voor uw business

Gegarandeerd de laagste prijs

Wij werken niet met tussenhandelaren voor onze reparatiediensten of onderdelen. Omdat wij direct samenwerken met de fabrikanten voor merken zoals Apple, Samsung, Huawei, kunnen wij u als zakelijke klant gegarandeerd de laagste prijs aanbieden.

Heeft u meerdere apparaten voor uw business of verzekering die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie.

Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie en een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

  Let op: Vestiging Alphen aan den Rijn is verhuisd naar: Van Mandersloostraat 46, 2406 CD, Alphen aan den Rijn

  Hoe wilt u verder gaan?
  Voeg nog een repair toe

  Of

  * U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

  Winkelwagen
  0
  ×