Zakelijk

Wil je als bedrijf alle reparaties van de zakelijke telefoons en tablets door één reparatiebedrijf laten uitvoeren? Dit geeft meer overzicht en je bent altijd verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit en garantie. Bij Mobile Fashion City kun je zakelijke reparaties laten uitvoeren aan smartphones en tablets van alle bekende merken. Wil je graag met ons samenwerken voor zakelijke reparaties? Neem dan gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in voor de eerste reparatie.

Zakelijke telefoon of tablet laten repareren

Als jouw zakelijke iPhone of iPad gerepareerd moet worden, ben je bij Mobile Fashion City/ GSM Reparatie aan het juiste adres. Je kunt je mobiele telefoon in onze filialen in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel of Alphen aan den Rijn langsbrengen. Hiervoor dien je een afspraak te maken

De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het iPhone scherm, het repareren van de home button als deze niet meer correct functioneert en het oplaadpunt vervangen. Dit zijn natuurlijk niet de enige reparaties die wij uitvoeren. Voor alle andere soort reparaties aan zakelijke toestellen kun je evengoed bij ons terecht.

Wanneer kan ik mijn tablet of telefoon laten repareren?

Zakelijke klanten dienen een afspraak te maken voor het ophalen en terugbrengen van hun telefoon of tablet. Dit kan direct online via onze website. Wil je zakelijke klant worden? Neem dan contact met ons op en we gaan regelen dat jouw kapotte of beschadigde telefoon(s) of tablet(s) zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Mobile Fashion City als vaste reparateur

Onze professionele monteurs hebben veel ervaring met het repareren en vervangen van allerlei onderdelen. Wanneer je ons als je vaste reparatiepartner kiest voor alle zakelijke telefoons en apparaten van je medewerkers, kun je standaard rekenen op onze topservice. Wij zijn:

  • Klantgericht
  • Betrouwbaar
  • Eerlijk
  • Voordelig

Daarnaast maken we altijd duidelijke afspraken over het reparatiemoment en de kosten. Zakelijke klant worden bij Mobile Fashion City is vooral handig als je medewerkers zo goed als allemaal in de regio Zuid-Holland wonen/werken. Met wel vier locaties in Zuid-Holland is er altijd een telefoonreparatievestiging in de buurt voor een snelle reparatie.

Mobile Fashion City voldoet uiteraard aan alle verplichte technische eisen in deze branche, en heeft alleen erkende specialisten in dienst voor de iPad, iPhone en andere telefoon- en tabletreparaties.

Ondernemers opgelet!

Telefoon of tablet van de medewerker kapot? Wij schieten u graag te hulp.

Een kapotte telefoon of tablet kan voor onnodige vertraging binnen uw bedrijfsvoering zorgen. Onze vakkundige monteurs helpen u graag snel verder.

Bel ons vandaag! Zakelijke klant? Neem contact op met je vestiging voor de actuele prijzen van reparaties en mobiele accessoires.

Over ons

Bij Mobile Fashion City helpen wij u graag als uw telefoon of tablet beschadigd is. Is de klacht niet bij ons bekend? Dan zullen wij zonder moeite uw klacht laten onderzoeken. Tevens bieden wij mobiele accesoires aan zoals: Accu's, opladers, hoesjes, screenprotectoren en nog veel meer!

Snel gefixt weghalen en dan:

Ophaalservice! Zelf geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij halen gratis de toestellen bij u op en brengen deze naar uw werkplek zodra de reparatie gereed is. 90% van de reparaties kunnen wij dezelfde dag uitvoeren.

Prijskwalitiet

In onze winkels bieden wij verschillende kwaliteiten aan. Onze ervaren reparateurs adviseren u graag over de mogelijkheden. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn wij al jaren de goedkoopste in onze regio.

All search results