Blackberry Reparatie

Bij Mobile Fashion City voeren wij alle reparaties voor de Blackberry uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Blackberry uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Blackberry krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Blackberry direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Blackberry apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Blackberry Blackberry niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Blackberry kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Blackberry reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Blackberry Blackberry voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Blackberry Blackberry.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor Blackberry snel en direct geleverd krijgen kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service voor de Blackberry Blackberry? Dan bent u bij Mobile Fashion City op het juiste adres!