Oppo Find Series Reparatie

Is uw Oppo Find Series aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Mobile Fashion City bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Oppo Find Series. De meeste reparaties voor de Oppo Find Series voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Oppo Find Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Oppo Find Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Oppo Find Series geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Oppo Find Series niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Oppo kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Oppo reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Oppo Find Series voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Oppo Find Series.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor Oppo snel en direct geleverd krijgen kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service voor de Oppo Find Series? Dan bent u bij Mobile Fashion City op het juiste adres!