8 t/m 12 Augustus zijn de locaties Spijkenisse en Alphen aan den Rijn gesloten.

Telefoon reparatie Krimpen aan den IJssel

Als u een telefoonreparatie nodig heeft, bent u bij de vestiging van Mobile Fashion City in Krimpen aan den IJssel aan het goede adres. Ons team professionele en ervaren technici helpen u graag met de reparatie van een kapotte telefoon. Reparaties die bij Mobile Fashion City veel uitgevoerd worden, zijn bijvoorbeeld het herstellen van een gebarsten telefoonscherm, het vervangen van een kapotte oplaadconnector of het verhelpen van waterschade. Op onze website staat een overzicht van alle telefoons die onze professionals voor u repareren.

Professionele en ervaren reparateurs

Een telefoonreparatie Krimpen aan den IJssel wordt bij Mobile Fashion City uitgevoerd door ons team van professionele reparateurs, die elk ruime ervaring hebben met telefoonreparaties en tabletreparaties. Het is dus niet nodig om uw toestel terug te sturen naar de fabriek, bij Mobile Fashion City wordt het mankement goedkoper en sneller verholpen!

Telefoonreparaties in Krimpen aan den IJssel

Wij repareren uw smartphone in Krimpen aan den IJssel of tablet terwijl u wacht. Voor een smartphone is dat maximaal een halfuur, en met een tablet kan het maximaal een uur duren. U kunt eenvoudig online een datum en tijd afspreken via ons online reserveringssysteem, en wij helpen u graag verder!

Over onze reparatie service

Of het nu om een Samsung, een iPhone, een Nokia of een andere smartphone gaat, bij Mobile Fashion City kunt u terecht voor smartphonereparaties. We bieden al jaren hoogwaardige reparaties aan in onze vestigingen in Krimpen aan den IJssel, telefoonreparatie Hellevoetsluis en telefoonreparatie Spijkenisse, en kwaliteit en service staan al die tijd al voorop. Wij repareren uw smartphone in 30 minuten, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw Samsung Galaxy reparatie, iPhone reparatie, of andere reparatie.
Bij ons bent u verzekerd van 100% kwaliteit reparaties. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor smartphonereparaties en tabletreparaties. U bent er bij ons dus niet alleen altijd zeker van dat uw reparaties uitgevoerd worden door een gecertificeerde monteur, maar ook dat de materialen waarmee uw telefoon gerepareerd worden van hoge kwaliteit zijn. Verder bieden wij op elke reparatie 3 maanden garantie, voor het onwaarschijnlijke geval dat het gerepareerde onderdeel toch weer stuk gaat.
De monteurs van Mobile Fashion City repareren vrijwel elk toestel. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor iPhone en iPad reparatie, maar ook voor Samsung Galaxy reparatie, Nokia reparatie, Huawei reparatie of andere reparaties.

Als u interesse heeft in een snelle en professionele reparatie, kunt u een afspraak maken bij één van onze filialen. U kunt bijna elke dag terecht voor reparaties, en uw telefoon is binnen een halfuur weer zo goed als nieuw. Als u uw telefoon of tablet liever opstuurt, heeft u hem binnen 4 werkdagen weer helemaal gerepareerd terug.

All search results