Over ons

Mobile Fashion City is een familiebedrijf opgericht in 2012 door twee broers. We hebben momenteel vier vestigingen verspreid over de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij te vinden in het winkelcentra van Spijkenisse, Hellevoetsluis, Krimpen a/d IJssel en Alphen a/d Rijn. Bij ons kunnen mensen terecht met een beschadigde telefoon of tablet. Bijna alle onderdelen zijn bij ons standaard in voorraad, hierdoor zijn klanten dezelfde dag weer bereikbaar. Hiernaast verkopen wij mobiele accessoires voor alle merken. Hierbij kun je denken aan artikelen zoals: hoesjes, kabels, screenprotectors en nog veel meer!

Onze werkwijze

Wij werken te allen tijde met een No Cure No Pay-garantie. Als jij je telefoon of ander apparaat door een professioneel bedrijf zoals die van ons laat repareren dan mag je ervan uitgaan dat alles na de reparatie weer naar behoren werkt. Daarom vinden wij dat je je geld terug mag krijgen wanneer de reparatie niet heeft geholpen. Wij werken uitsluitend met professionele monteurs met jarenlange vakkennis en ervaring om onze hoge kwaliteit te waarborgen. Vandaar dat wij niet bang zijn om een Cure No Pay-garantie te bieden. Wij vertrouwen op onze professionele werknemers.

Je hebt bij ons altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Service en kwaliteit voorop

Bij ons kun je vertrouwen op een hoge kwaliteit producten, onderdelen en reparaties. Wij hebben altijd het beste met onze klanten voor en proberen je zo goed als we kunnen te helpen. Onze werkwijze en service kenmerken zich als volgt:

  • Klantgericht
  • Betrouwbaar
  • Eerlijk
  • Altijd duidelijk
  • Veel keuze

Missie en visie

Onze missie is het bieden van een eerlijk advies als het gaat om mobiele telefoon reparaties. Het is ons streven om snelle maar vakkundige reparaties te doen, zodat we mensen kunnen helpen om al bellend de deur uit te gaan.

In de toekomst willen wij de winkel zijn waar men als eerste aan denkt als het gaat om mobiele reparaties of het zoeken van een mobiel accessoire. Onze klanten zijn het belangrijkste voor ons. De aankomende jaren gaan wij ons focussen op de klantbeleving in onze winkels zodat we iedereen kunnen helpen.

Ons doel is om de grootste naam te verkrijgen binnen onze regio als het gaat om mobiele reparaties of telefoonaccessoires. We gaan dit bereiken door de beste service te leveren tegen de beste prijs. We gaan verder dan de grote namen zoals KPN, Vodafone en T-Mobile.

Wanneer kom jij langs?

Iedereen met een (kapotte) smartphone of tablet is welkom bij ons. Ook als je gewoon lekker aan het winkelen bent of een nieuw (telefoon)accessoire zoekt, ben je van harte welkom bij Mobile Fashion City! We helpen jou graag verder en doen graag jouw telefoonreparatie in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel en Alphen aan den Rijn.

All search results