One plus reparaties

Ben jij de trotse eigenaar van een OnePlus telefoon, maar ben je even iets minder trots op jezelf door de opgelopen telefoonschade? Of het hier nu gaat om valschade, waterschade, stootschade of een plotselinge storing door interne schade, wij lossen het snel voor je op! Als jouw OnePlus snel een reparatie kan gebruiken, dan ben je bij Mobile Fashion City absoluut aan het juiste adres. Kom gerust langs in één van onze vestigingen en laat bijvoorbeeld je gebroken scherm al repareren terwijl je wacht! In 30 minuten sta jij weer buiten met een gerepareerde OnePlus telefoon.

product-image-21@2x

One plus reparaties

OnePlus telefoon aanmelden voor reparatie

Wil je een afspraak maken voor de reparatie van jouw OnePlus? Selecteer dan hierboven jouw OnePlus model en geef aan om wat voor soort schade het gaat. Je ziet direct wat de prijs van jouw OnePlus reparatie is en kunt een datum en tijd kiezen waarop je jouw OnePlus telefoon komt langsbrengen. Terwijl je wacht, kunnen wij direct jouw reparatie uitvoeren, omdat we al precies weten wat er voor schade is dankzij jouw online schademelding.

Weet je zelf niet zo goed of er bijvoorbeeld naast een gebroken scherm nog meer schade aan jouw OnePlus is? Geef het gerust bij ons aan en wij gaan jouw telefoon ter plekke onderzoeken. Blijkt nu dat er inderdaad meer componenten vervangen moeten worden? Dan overleggen we met je of we dit direct kunnen doen.

Experts in OnePlus reparaties

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en veel kennis van het repareren en vervangen van onderdelen van diverse telefoons en tablets. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in het repareren van OnePlus toestellen. Je kunt dus met een gerust hart jouw OnePlus reparatie aan ons toevertrouwen. Daarbij komt dat je altijd 3 maanden garantie krijgt op de vervangen onderdelen en wij werken volgens No Cure No Pay.

Mobile Fashion City voldoet aan alle verplichte technische eisen in deze branche, en heeft alleen erkende specialisten in dienst voor de OnePlus- en andere reparaties.

All search results