LG telefoon en tablet reparaties

Heeft jouw LG telefoon of tablet technische storingen? Is jouw LG scherm gebarsten, omdat iemand de tablet of telefoon liet vallen of ergens tegenaan gestoten is? Loop hier niet te lang mee rond en kom in plaats daarvan bij ons langs voor een snelle, goedkope LG reparatie. Onze monteurs zijn onder andere gespecialiseerd in het repareren van LG smartphones en tablets. Selecteer hieronder jouw LG telefoon of tablet en plan direct online een reparatieafspraak in bij één van onze vier vestigingen.

LG Nexus 5X

LG reparaties

LG Optimus G4C

LG reparaties

LG laten repareren bij Mobile Fashion City

Wanneer je met een kapotte LG zit is dat natuurlijk zonde en erg vervelend. Daarom kun je altijd direct bij ons langskomen voor een LG reparatie in onze vier vestigingen in: Alphen aan den Rijn, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Krimpen aan den IJssel. Je hoeft niet langer dan een dag rond te lopen met een kapotte LG, zelfs niet langer dan 30 minuten! Bij ons kun je jouw LG scherm al laten vervangen binnen 30 minuten. Terwijl je wacht, vervangen wij het gebarsten scherm voor een origineel nieuw LG touchscreen.

Mijn schade is onduidelijk

Weet je zelf niet goed aan te geven wat de precieze schade aan het LG toestel is? Wanneer je het niet precies weet, kun je het beste bij ons langskomen in de winkel. Dan gaan wij ter plekke voor jou onderzoeken wat het probleem is en welke onderdelen er vervangen dienen te worden.

Is jouw schade duidelijk en weet je wat je wilt laten repareren aan jouw LG? Dan kun je gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen op een datum en tijdstip naar keuze. Jouw reparatie kunnen we dan snel uitvoeren en met 30 minuten kun jij alweer met je gerepareerde LG de deur uit lopen.

No Cure No Pay-garantie

Blije klanten zijn voor ons het allerbelangrijkst. Daarom streven wij ernaar jou altijd de beste service te bieden en werken wij volgens No Cure No Pay. We gebruiken enkel originele onderdelen van LG bij onze LG reparaties. Mocht het toch voorkomen dat een reparatie het probleem niet verholpen heeft of dat een vervangen onderdeel het snel weer begeeft, dan lossen wij dit kosteloos voor je op en krijg jij je geld terug. Je krijgt standaard minimaal 3-6 maanden garantie op vervangen onderdelen.

All search results