HTC reparaties

Als uw iPhone of iPad gerepareerd moet worden, bent u bij Mobile Fashion City/ GSM Reparatie aan het juiste adres. U kunt uw mobiele telefoon in onze filialen in Spijkenisse, Hellevoetsluis of Krimpen aan den IJssel langs brengen. Onze professionele monteurs hebben veel ervaring met het repareren en vervangen van allerlei componenten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het iPhone scherm, het repareren van de home button als deze niet correct functioneert, oplaadpunt vervangen etc. Dit zijn natuurlijk niet de enige reparaties die wij uitvoeren; een volledige lijst van de iPhone reparaties en iPad reparaties die Mobile Fashion City voor u uitvoert, vindt u hieronder:

HTC reparatie spijkenisse
HTC One M9

HTC reparaties

HTC Desire 820

HTC reparaties

iPad of iPhone laten repareren bij Mobile Fashion City

Of u nu problemen heeft met uw iPhone omdat hij bijvoorbeeld gevallen is en glas gebroken is of het scherm kapot gegaan is, of als u andere problemen met uw telefoon heeft, biedt Mobile Fashion City met professionele iPhone reparaties de oplossing, en dat met uitstekende service en uiteraard een garantie. U kunt bij ons elk type iPhone of iPad laten repareren tegen een zeer aantrekkelijke prijs, en uw telefoon of tablet is klaar terwijl u wacht! Kom dus vandaag nog langs voor goedkope en snelle iPhone reparaties of iPad reparaties.

Mobile Fashion City voldoet uiteraard aan alle verplichte technische eisen in deze branche, en heeft alleen erkende specialisten in dienst voor de iPad en iPhone reparaties.

All search results