Apple iPhone en iPad reparaties

Is jouw iPhone of iPad gevallen, is het glas gebroken of heb je last van waterschade? Als je telefoon door een ongelukje niet meer werkt zoals die zou moeten doen, dan kun je jouw iPhone of iPad het beste direct langsbrengen voor een reparatie. Onze specialisten kunnen jou snel helpen en zijn gespecialiseerd in Apple iPhone en iPad reparaties. Bij Mobile Fashion City kun je direct langskomen voor een reparatie aan alle onderstaande apparaten van Apple:

product-image-12@2x

iPad reparaties

product-image-21@2x

iPhone reparaties

Breng direct jouw iPhone of iPad langs

Als jouw iPad of iPhone gerepareerd moet worden, kun je direct in één van onze vestigingen in Zuid-Holland langskomen voor een professionele reparatie. Loop gerust binnen in onze vestigingen in Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Hellevoetsluis of Alphen aan den Rijn. Bij Mobile Fashion City kun je rekenen op de volgende zekerheden:

  • Reparatie door professionele, erkende Apple monteurs
  • Uitsluitend gebruik van originele onderdelen en componenten
  • De meest voorkomende (scherm)reparaties zijn al binnen 30 minuten klaar
  • Iedere soort iPhone of iPad kan door ons gerepareerd worden
  • Een reparatie is direct online aan te vragen
  • Je weet vooraf al wat je betaalt

iPad of iPhone laten repareren bij Mobile Fashion City

Of je nu problemen hebt met je iPhone, omdat hij bijvoorbeeld gevallen is en het glas gebroken is en je scherm niet meer werkt of omdat je andere problemen met je telefoon hebt, Mobile Fashion City biedt met professionele iPhone reparaties de oplossing. Dat doen we altijd met een uitstekende service en uiteraard een garantie (No Cure No Pay). Je kunt bij ons elk type iPhone of iPad laten repareren tegen een zeer aantrekkelijke prijs, en je telefoon of tablet is klaar terwijl je wacht! Kom dus vandaag nog langs voor goedkope en snelle iPhone reparaties of iPad reparaties.

Mobile Fashion City voldoet uiteraard aan alle verplichte technische eisen in deze branche en heeft alleen erkende specialisten in dienst voor de iPad en iPhone reparaties.

Mijn telefoon/tablet staat er niet bij

Wij repareren alle soorten iPhones, iPods en iPads. Staat jouw telefoon hier niet bij omdat je geen Apple apparaat hebt? Kijk dan via het menu naar onze andere merken. Van alle merken in het menu op onze website repareren wij telefoons en tablets. Selecteer jouw merk en zoek hier naar jouw telefoon of tablet om je reparatie aan te kunnen vragen. We helpen graag iedereen met een kwalitatieve en snelle reparatie!

All search results